Canal Ètic

Compromís ètic

Vol posar en el nostre coneixement algun comportament contrari al nostre Codi Ètic?


L’empresa posa a disposició de treballadors, clients i proveïdors un canal ètic per posar en coneixement de l’empresa qualsevol comportament contrari al seu codi de conducta.

Aquest canal ètic s’acciona mitjançant el compliment del formulari adjunt, on s’han de facilitar dades de contacte per poder informar sobre l’evolució de la investigació. L’empresa reportarà la recepció de la denuncia en el termini de set dies al denunciant.

Per norma general i per un tema d’eficàcia no es donaran curs a les denuncies anònimes o manifestament infundades. Les denuncies hauran d’anar acompanyades d’una relació dels fets i, de ser possible, proves sobre els fets denunciats. Una Comissió ètica formada per un responsable de l’empresa i un assessor extern, seran els responsables de portar a terme la investigació i presentar un informe al Comitè de Direcció de l’empresa qui adoptarà les mesures pertinents. Es donarà resposta a la persona denunciant en un termini no superior a tres mesos des de la reportació de la denuncia.

En cap cas, la presentació d’una denuncia donarà lloc a represàlies de cap tipus. La confidencialitat del denunciant i d’altres persones implicades quedarà garantida en tot moment. En relació als fets denunciats, la confidencialitat es mantindrà mentre es tramiti la denuncia.

* Nom i cognoms
Empresa
* Adreça electrónica
Teléfon
* Comentaris
(*) He llegit i accepto les condicions de la política de privacitat
Resolgui la operació. ( 9 + 1 )
* Camps obligatoris
Política de protecció de dades
RESPONSABLEL. OLIVA TORRAS, S.A.
ENCARREGATComissió ètica L.OLIVA TORRAS SA, no es cediran les dades excepte si existeix obligació legal
FINALITATCompliment normativa DIR 2019/1937/UE
LEGITIMACIÓConsentiment que es sol·licita a la denuncia
CONSERVACIÓLes dades es mantindran durant la tramitació de l’expedient i en tant no prescriguin els fets denunciats
DRETSPot exercir drets accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament de les seves dades personals a través dels canals ordinaris gdpr@olivatorras.com o directament a través del canal ètic codi.etic@olivatorras.com, sense perjudici de comunicar-ho a AEPD
INFORMACIÓ ADDICIONAL+ INFO sobre política de PROTECCIÓ DE DADES

Informació de contacte

Connecteu amb nosaltres

Seu Central

Oliva Torras

  • Camí Vell de Rajadell, s/n

    08241 MANRESA (Barcelona - SPAIN)

  • T. (+34) 93 872 97 33

  • olivat@olivatorras.com

  • GPS N 41° 43' 42" E 1° 48' 38"