Eines

En la nostra feina.
TOT GIRA AL SEU VOLTANT

La proposta de valor de Mount & Drive Kits consisteix a emprar tota la nostra capacitat d’enginyeria, fabricació, logística i servei per aconseguir la satisfacció del seu client. La nostra seu central es troba a Manresa, a prop de Barcelona, un lloc estratègic des d'on podem proveir a serveis d’instal·lació especialitzats de tota Europa. Tanmateix, com a centre d’operacions per a Llatinoamèrica i Estats Units, comptem amb el suport de la nostra filial a Mèxic.

ENGINYERIA. ÀMPLIA GAMMA.

Gràcies a l'extens coneixement del nostre equip d'enginyeria, a la constant col·laboració amb els fabricants i a l’avançada tecnologia en l'àmbit del disseny mecànic i el prototipat ràpid, oferim la gamma més àmplia de kits del mercat. Comptem amb un equip capaç de desenvolupar, de forma ràpida, solucions fiables i eficaces que optimitzin el rendiment dels equips de control de temperatura des del moment de la seva instal·lació i durant tot el cicle de vida dels vehicles.

Tecnologia avançada

FABRICACIÓ. ALTA QUALITAT.

Produïm els components en un dels centres de fabricació mecànica més avançats d'Europa, on disposem de tecnologia de precisió, amb gran capacitat productiva i un nivell de qualitat que és un referent en la indústria de components metàl·lics. Aquests factors ens permeten proporcionar productes competitius, de qualitat contrastada, fàcils de muntar i amb garantia de disponibilitat de recanvis durant tot el seu cicle de vida.

Interior del centre de fabricació

LOGÍSTICA. ENTREGA RÀPIDA.

Treballem amb l'objectiu de subministrar els nostres productes en un termini de 24 hores gràcies a una avançada plataforma logística i a un ampli estoc. A través de nostre lloc web vostè pot informar-se a temps real sobre la disponibilitat d'un kit, consultar qualsevol aspecte tècnic i fer la seva comanda de manera fàcil. A més a més, el nostre servei d'atenció al client, recolzat per un equip multilingüe, li prestarà tota l'ajuda necessària per a escollir el kit adequat.

Subministrament en 24 hores

SERVEI. SUPORT INTEGRAL.

Contínuament cerquem noves formes d'incrementar el nostre nivell de servei. Tots els nostres kits tenen 2 anys de garantia. Per a la resolució de qualsevol anomalia i per al subministrament de recanvis, vostè compta amb el suport d'un servei post-venda altament qualificat, recolzat per una plataforma en línia. Prestem especial atenció a la documentació tècnica que es subministra amb el producte i que també està disponible al nostre lloc web, així com a la formació i suport a distància o presencial. Per a poder oferir-li un servei integral, completem el nostre catàleg amb el subministrament d'eines de precisió i compressors de primeres marques.

Servei en tots els formats

Garantia de 2 anys

Servei postvenda online

=